Bouw & vastgoedmanagers

Projectontwikkeling

Projectbureau Sol BV ontwikkelt samen met onze partners vastgoed. Wij richten ons met projectontwikkeling op het totale traject: van initiatief tot oplevering. In de afgelopen decennia is expertise opgebouwd op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, herontwikkeling van bestaand onroerend goed, stadsvernieuwing en herstructurering, ontwikkeling van bestemmingsplannen en projectmanagement.

Projectbureau Sol BV Projectontwikkeling ontwikkelt woningbouwprojecten in het binnenstedelijke milieu; van kleine ontwikkelingen tot omvangrijke herstructureringen.
Wij zijn ook actief op het gebied van maatschappelijk vastgoed, zoals scholen, multifunctionele accommodaties en gezondheidszorg.

Op het gebied van commercieel vastgoed ontwikkelen wij kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels.

Ook in het buitenland zijn wij betrokken bij diverse projecten en ontwikkelen wij in eigen beheer voor onze opdrachtgevers. Door intensieve samenwerking met de klant is het eindresultaat altijd wat de opdrachtgever er van zou mogen verwachten. Alpine Real Estate Development, wat onderdeel is van Projectbureau Sol BV, heeft alles binnen eigen kantoor en bouwt ook de meeste projecten in eigen beheer waarbij de plaatselijke ondernemers zeker niet worden vergeten.

LOGO - ALPINE PROP
www.alpine-realestate.nl

Projectbureau Sol B.V. Nederland   |   Vossenweg 4   |   3785 KW Zwartebroek   |   +31 (0) 342 - 462 637   |   info@projectbureau-sol.nl